Ons concept

Presentatie van Ferme Bertinchamps in Ophain, een van onze voorkeurspartners voor alle soorten evenementen.

Ons concept

Welkom bij Traiteur Leduc, de gastronomiespecialist voor uw evenementen in Eigenbrakel, Waterloo, Brussel, heel België!

Ons team is trots om u een uitzonderlijke cateringservice aan te bieden voor al uw belangrijke evenementen zoals bruiloften, communies, doopfeesten en nog veel meer.

We staan ​​bekend om onze expertise op het gebied van entertainment en ons vermogen om op maat gemaakte menu's te creëren die voldoen aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten.

Hoe richten wij onze cateringservice in?

Wij besteden bijzondere aandacht aan elk detail om het succes van uw evenement te garanderen. Wij streven ernaar een kwaliteitsvolle service te bieden, zowel professioneel als persoonlijk, om aan al uw eisen te voldoen.

Waarom kiezen voor Traiteur Leduc?

Wij onderscheiden ons door onze verfijnde en smaakvolle keuken, bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten. Ons ervaren en stijlvolle team van geüniformeerde professionals staat klaar om op al uw verzoeken te reageren en ervoor te zorgen dat uw evenement een echt succes wordt.

Wat kunnen wij u brengen?

Wij bieden een complete cateringservice, inclusief verhuur van apparatuur, het ter beschikking stellen van service- en keukenpersoneel, evenals het creëren van op maat gemaakte menu's om aan al uw behoeften te voldoen. Wij luisteren naar onze klanten en passen ons aan elk verzoek aan om het succes van uw evenement te garanderen.

Hoe dit evenement organiseren?

Wij bespreken met u uw beschikbaarheid en de benodigde apparatuur voor uw kamer. Tegen een meerprijs kunnen wij alle benodigde apparatuur voor uw evenement verzorgen. Afhankelijk van de formule die u kiest, voorzien wij u van het kamer- en keukenpersoneel dat nodig is om een ​​kwalitatieve dienstverlening te garanderen.

Wat betreft de begroting?

Bij Traiteur Leduc werken we met u samen om een ​​gepersonaliseerd budget voor uw evenement op te stellen. Wij bieden een selectie menu's voor elk budget en elke smaak. Wij helpen u graag om uw evenement tot een culinair succes te maken.

Neem nu contact met ons op om uw datum te reserveren en profiteer van onze cateringexpertise in Eigenbrakel.